18 Ekim 2018 Perşembe

Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

05 Ekim 2018 Cuma 11:44 tarihinde eklendi | 141 defa okundu

Yüksekokulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi ilk Akademik Kurul Toplantısı,  yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Seval BAHADIR KOCA başkanlığında, okulumuz tüm personelinin katılımıyla 03.10.2018 tarihinde yapılmış, yüksekokul müdürümüz ilk defa akademik ve idari personelimizle biraraya gelmiştir. Toplantı, yeni müdürümüz ve personelimizin tanışmasıyla başlayarak, yeni eğitim-öğretim yılında yapılması planlanan eğitim faaliyetleri, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğrencilerin okulumuzdan ve akademik personelden beklentileri, ilçenin idari amirliklerinin okulumuza ve öğrencilerimize manevi destek ve yardımları, okulumuzun fiziki imkanları açısından eksikliklerinin ve aksaklıklarının değerlendirilmesi konuları üzerinden ilerleyerek, yüksekokul müdürümüz ve personelimizin görüş ve önerileri ile tamamlanmıştır.

Müdürümüz, yeni eğitim-öğretim yılının hep birlikte başarılı, keyifli ve sorunsuz geçeceğine olan inancını dile getirerek tüm personelimize başarılar dilemiştir.