18 Ekim 2018 Perşembe

Yüksekokulumuzda Müdürlük Devir Teslim Töreni Yapıldı

05 Ekim 2018 Cuma 11:43 tarihinde eklendi | 129 defa okundu

01.10.2018 tarihinde Yüksekokulumuz Müdürlüğü’ne atanan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Seval BAHADIR KOCA, Doç. Dr. Sayın M. Rüştü ÖZEN’den devralarak müdürlük görevine başlamıştır.  Yeni müdürümüz, yüksekokulumuzda 2015-2018 yılları arasında müdürlük görevini başarıyla sürdürmüş olan Doç. Dr. M. Rüştü ÖZEN Hocamıza, okulumuza sunduğu değerli katkı ve hizmetlerinden dolayı şükranlarını sunmuş, kendisinin tecrübelerine her zaman ihtiyaç duyacağı konusundaki samimiyetini dile getirmiş, idari görevlerin bir bayrak yarışı olduğuna vurgu yaparak, bu yarışta olmaktan duyduğu onurla ve bilinçle,  yüksekokulumuzu öğrenci ve personel memnuniyeti, kaliteli ve donanımlı meslek insanı yetiştirme odaklı olmak üzere daha ileri seviyelere götürme isteği ve heyecanı taşıdığını ifade etmiş, M. Rüştü  ÖZEN Hocamıza ve müdürlük görevi süresince birlikte çalıştığı, kendisine yardımcı ve destek olan yüksekokul hocalarımız Öğr. Gör. Sayın Kemal GÜLAY’a ve Öğr. Gör. Sayın F. Gül OKTAY’a içten teşekkürlerini iletmiştir.

Değerli hocamız, yüksekokul yeni Müdürümüz Doç. Dr. Seval BAHADIR KOCA’ya yeni görevinde başarılar diliyor, tüm öğrencilerimize ve personelimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.